Next Learning Valley, formerly known as

Learning Analytics met Learning Locker®

Make Learning Measurable with Learning Locker®. Learning happens everywhere. Learning Locker® helps organizations to reconcile experience data from many systems into one, presenting a seamless source of analysis to make learning measurable.

Visualiseer Data

Creëer krachtige dashboards op maat.

xAPI Ready

Learning Locker® is een mondiaal erkende Learning Record Store (LRS).

Aanvullende apps

Selecteer add-on apps om het leren nog krachtiger te maken.

Flexible Reporting

Met cloud-managed, on-premise, OEM en open source opties

API Driven

Take complete control over Learning Locker® through our powerful (and very well documented) APIs.

Automated Indexes & Suggestions

Learning Locker® is designed to cope with any xAPI data you can throw at it, even if it's something we've never seen before.

BI Connectors

Connecting directly into MongoDB, you can read and report on your data in a familiar BI structure such as Tableau or Power BI.

Business Automation

Create complex business rules to transform incoming activity data into new, aggregated activity records. Perfect for automating learning and administration tasks.

Multiple Stores, One Installation

Learning Locker® comes multi-tenant enabled, allowing you to set up multiple stores within Learning Locker® to collect xAPI according to different data source and storage requirements.

Pricing

Naast consultancy op het gebied van learning analytics en de inrichting van LearningLocker® bieden we onderstaande licentiepakketten aan.

BronzePopulair

10000

per jaar

10 GB

Neem contact op
Silver

15000

per jaar

20 GB

Neem contact op
Gold

22500

per jaar

50 GB

Neem contact op

Learning Analytics

Er is een transitie gaande naar een kenniseconomie waarin het leren en de lerende centraal staan. Het gevolg is een toenemende interesse vanuit het werkveld en onderwijsinstellingen naar het creëren en managen van kennis om zowel het individu als organisaties een competitieve voorsprong te geven. Learning Analytics wordt als het antwoord gezien voor de uitdagingen die gepaard gaan bij deze omslag.

Learning Analytics betreft het bevorderen van leren door het verzamelen, analyseren en interpreteren van data. Immers, leren is een product van interactie en kan gestimuleerd worden door inzicht te vergaren naar hoe men de interactie aangaat met elkaar en content zoals lesmateriaal, toetsen en interventies. Door patronen te herkennen in verzamelde data wordt men in staat gesteld om gebeurtenissen te voorspellen en om geïnformeerde beslissingen te nemen (data driven decision making) om processen en leerresultaten te verbeteren.

Door de verzamelde data empirisch te benaderen worden we in staat gesteld leeruitdagingen van studenten te herkennen en inzicht te verkrijgen in de leerresultaten en werkwijze van hoog presterende leerlingen. Learning Locker, een learning record store, stelt ons in staat deze processen te verwezenlijken met behulp van de experience API (xAPI) en dashboarding om leerlingen, begeleiders en ontwikkelaars in real-time te informeren over leerprocessen en leerervaringen.

About us...

Wij (François Walgering en Jos Maassen) hebben op 1 oktober 2014 NextLearningValley B.V. opgericht. Een exclusief partnership met Learningpool / HT2Labs werd gesloten. In de jaren daarna hebben we de volgende labels in de markt gezet: MOOCFactory, LRSFactory en YOUFactory. Sinds 1 april 2019 heten wij Next Learning Valley. Samen met onze experts houden wij ons bezig met de nieuwste trends in learning technologies. Vooral op het gebied van social learning, learning analytics en gepersonaliseerd leren.

François Walgering

Owner | Learning innovator

Jos Maassen

Owner | Learning innovator

Max Mertens

Expert | Learning Analytics

John van Erp

Associate | Social Learning Expert

Kim Jooss

Expert | Social Learning

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then