Next Learning Valley, formerly known as

Personalized Learning met Stream LXP

Stream LXP: Het nieuwe intelligente Learning Experience Platform. Ons LXP zorgt snel voor een optimale online leer ervaring die aansluit op de wensen binnen uw organisatie. Eenvoudig, modern en slim.

Zelfsturend leren

Gestructureerd en zelfsturend leren door de gehele organisatie. Door heldere “scaffolding” en Learning by Design stimuleert Stream LXP zelfsturend leren en onafhankelijkheid.

Focus op vaardigheden

Stream LXP helpt de lerende bij doeltreffende ontwikkeling van de gewenste vaardigheden door middel van gepersonaliseerde aanbevelingen, gebaseerd op de individuele behoefte.

Learning Journeys

Creëer binnen enkele minuten leerpaden met slimme aanbevelingen; continu verfijnde data gedreven resultaten die bij elk individu passen.

Vooraf gegenereerde content en ervaringen

Onze professionele ontwikkelaars hebben het web afgezocht naar de beste artikelen, video’s, podcasts en activiteiten om andere lerenden te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Powered by Curation

Maak je cursus op maat en creëer de ultieme leerervaring door middel van eigen content en/of een combinatie van duizenden bij elkaar gebrachte content bronnen.

Verbeter met AI

Standaard is Stream LXP een intelligent platform door data gedreven, gepersonaliseerde en gerichte aanbevelingen en wordt continu doorontwikkeld. Professional Curatr LXP zorgt voor toegang tot Learning Locker en ons AI-gedreven Social Intelligence Dashboard.

Pricing

Naast consultancy op het gebied van gepersonaliseerd leren en de inrichting van Stream LXP bieden we onderstaande licentiepakketten aan.

Bronze

12500

per jaar

tot 100 users

Neem contact op
SilverPopulair

17500

per jaar

tot 500 users

Neem contact op
Gold

22500

per jaar

tot 1000 users

Neem contact op
Titanium

42500

per jaar

tot 5000 users

Neem contact op

Gepersonaliseerd leren

Gepersonaliseerd leren is momenteel een hypebegrip in het leerlandschap. Dit is niet gek, gezien gepersonaliseerd leren niet alleen effectiever is maar ook efficiënter. Naast dat leerresultaten bij gepersonaliseerd leren een stuk beter zijn dan bij traditioneel klassikaal onderwijs, leidt een personalisatie van het onderwijs ook tot een toename in persoonlijke ambities, creativiteit en nieuwsgierigheid.

Bij gepersonaliseerd leren staat de lerende centraal en neemt het voortouw bij het formuleren van doelen, het verzamelen of cureren van de juiste content om deze doelen te behalen en het zoeken van begeleiding waar nodig. Met het Learning Experience Platform, ofwel Stream LXP, stellen wij organisaties in staat om leerling-gecentreerd leren te verwezenlijken door de lerende hun eigen leerpaden te laten creëren en door tevens gepersonaliseerde aanbevelingen te doen.

Het gevolg is dan ook dat bij gepersonaliseerd leren de belopen leerpaden zelfgestuurd zijn. Zodoende wordt gepersonaliseerd leren gedreven door de intrinsieke motivatie, ambities, behoeften en leerdoelen van het individu. Hierdoor wordt leren getransformeerd tot een impactvolle, relevante en gedifferentieerde ervaring met een toegenomen mate van interesse, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling als gevolg.

About us...

Wij (François Walgering en Jos Maassen) hebben op 1 oktober 2014 NextLearningValley B.V. opgericht. Een exclusief partnership met Learningpool / HT2Labs werd gesloten. In de jaren daarna hebben we de volgende labels in de markt gezet: MOOCFactory, LRSFactory en YOUFactory. Sinds 1 april 2019 heten wij Next Learning Valley. Samen met onze experts houden wij ons bezig met de nieuwste trends in learning technologies. Vooral op het gebied van social learning, learning analytics en gepersonaliseerd leren.

François Walgering

Owner | Learning innovator

Jos Maassen

Owner | Learning innovator

Max Mertens

Expert | Learning Analytics

John van Erp

Associate | Social Learning Expert

Kim Jooss

Expert | Social Learning

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then