Next Learning Valley, formerly known as

Social Learning met Curatr

Curatr is een innovatief sociaal leerplatform gebaseerd op social learning, content curation en gamification. Het heeft al vele internationale awards gewonnen.

Social learning

Curatr is gebaseerd op Social Learning, waardoor kennisdeling en kenniscreatie tussen en door je medewerkers en klanten centraal staat.

Content curation

Curatr is o.a. gebaseerd op Content Curation, waarbij we gebruik maken van bestaande content zowel binnen als buiten de organistatie.

Gamification

Experience points (XP) verdienen, Badges verdienen. Vermelding in een Leaderboard / Klassement. Voting up en down van de bijdragen van anderen.

Custom branding

De gehele ‘look & feel’ van Curatr kan op maat gemaakt worden in de ‘look & feel’ van uw organisatie, we kunnen zelfs een stap verder met CSS.

xAPI compliant

Volg vanaf nu alle online en offline leeractiviteiten. Curatr werkt zowel met Learning Locker® als met andere Learning Record Stores (LRS).

Advanced analytics

Met een geïntegreerde Learning Analytics instrument is het mogelijk om inzichten en trends bij te houden op detailniveau.

Pricing

Naast consultancy en Service Level Agreement (SLA) op het gebied van social learning en de inrichting van Curatr bieden we onderstaande hostingpakketten aan. Dit betreft een prijs per MOOC/SPOC. Afkoop van het onbeperkt gebruik van Curatr voor X-aantal gebruikers op jaarbasis is uiteraard ook mogelijk.

-

900

per 3 maanden

1 - 100 users

Neem contact op
-Populair

1900

per 3 maanden

101 - 500 users

Neem contact op
-

2900

per 3 maanden

501 - 1000 users

Neem contact op
-

3900

per 3 maanden

1001 - 2000 users

Neem contact op

Social Learning

Volgens Garrison leert men leert het meest effectief wanneer dit gepaard gaat met kennisdeling door gemeenschappelijke reflectie en kritische redevoering. Online leerervaringen zijn dan ook pas effectief wanneer dit educatieve, cognitieve én sociale componenten bevat.

Dit principe is gebaseerd op Social Learning, wat door Bandura wordt omschreven als een proces waarin men gedrag van andere observeert, ideeën formuleert over de uitvoering van dit gedrag en dit inzicht integreert als kennis zodat dit later door het individu beoefent kan worden. Zodoende is de sociale context in het leren van groot belang. Dit gezien leren plaatsvindt door de interactie tussen de lerende, de omgeving en een intern cognitief proces waarbij kennis wordt verworven, uitgebreid en verbonden met al reeds bestaande kennis. 

Curatr is dan ook erg geschikt om Social Learning te verwezenlijken doordat leerlingen in staat gesteld worden om kennis en ervaringen uit te wisselen, waardoor de leerervaringen rijker en effectiever worden. Tevens bieden deze platforms de mogelijkheid om de lerende te stimuleren en motiveren met aspecten zoals gamification, badges en leaderboards.

About us...

Wij (François Walgering en Jos Maassen) hebben op 1 oktober 2014 NextLearningValley B.V. opgericht. Een exclusief partnership met HT2Labs (Oxford) werd gesloten. In de jaren daarna hebben we de volgende labels in de markt gezet: MOOCFactory, LRSFactory en YOUFactory. Sinds 1 april 2019 heten wij Next Learning Valley. Samen met onze experts houden wij ons bezig met de nieuwste trends in learning technologies. Vooral op het gebied van social learning, learning analytics en gepersonaliseerd leren.

François Walgering

Owner | Learning innovator

Jos Maassen

Owner | Learning innovator

Max Mertens

Consultant | Data scientist

Sascha Wens

Associate | Learning Experience Designer

John van Erp

Associate | Social Learning Expert

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then